Vilkår og betingelser

1. Om www.siljesstrikkeliv.no

1.1 Nettsiden www.siljesstrikkeliv.no samt alle undersider med samme initielle utforming og tilhørighet tilhører Siljes strikkeliv og er ikke tilgjengelig for bruk av andre uten skriftlig/muntlig godkjennelse fra Siljes strikkeliv representant.

1.2 Samtlige bilder og representativ utforming tilhører Siljes strikkeliv eller partnere og kopi/bruk uten tillatelse fra Siljes strikkeliv eller aktuelle rettighetshavere er ikke tillatt.

1.3 Nettsiden driftes av Wix.com, og utarbeidet på deres plattform. Siljes strikkeliv står ikke ansvarlig for evt uønsket innhold eller problemer knyttet til Wix.com`s drift av plattformen.

2. Om sosiale medier

2.1 Poser, bilder og tekst knyttet til sosiale poster fra Siljes strikkeliv er tilgjengelig for å deles fritt og vi oppfordrer gjerne til det. Det er derimot ikke tillatt å endre tekst eller bilde slik at budskapet blir annerledes, feil eller på en eller annen måte kan oppfattes støtende for enkeltpersoner eller grupper.

2.2 Vi oppfordrer gjerne til deling av nettsiden, vårt varemerke eller våre produkter på sosiale medier. På lik linje her så gjelder de samme begrensingene som i punkt 2.1.

3. Merkevaren Siljes strikkeliv

3.1 Vi tillater ikke bruk av logo eller bilder/tekst tilhørende Siljes strikkeliv uten skriftlig samtykke fra Siljes strikkeliv representant. Unntaket gjelder bruk i sosiale medier når begrensingene i punkt 2 følges.

4. Medlemmer av Siljes strikkeliv

4.1 Vi opererer for øyeblikket med 2 medlemslister pga 2 systemer. Ett i den fysiske butikken og ett på nettbutikken. Målet er å få begge knyttet sammen på sikt, og dette skal ikke medføre ulemper for det aktuelle medlemmet.

4.2 Pga nettsidens utforming så må man være medlem for å kunne gjøre en bestilling. Dette innebærer blant annet at man må oppgi noen kundeopplysninger som navn, adresse, kontaktinformasjon etc. Vi er avhengig av denne informasjonen for å kunne sende deg de varene du har kjøpt. Utover det så vil vi fra tid til annen bruke informasjonen til å sende deg nyhetsbrev eller tilbud på mail. Dette kan man selvsagt reservere seg mot hvis man ikke ønsker det.

4.3 Vedrørende lagring av personopplysninger så bruker vi de systemene utviklet av Wix.com (nettsiden) og Zettle.com (butikken) for lagring av personopplysninger. Dette blir ikke distribuert til noen og brukes kun av Siljes strikkeliv ifm forsendelser samt noe markedsføring til det enkelte medlem beskrevet i punkt 4.2.

5. Kontakt med Siljes strikkeliv

5.1 Siljes strikkeliv er en liten bedrift og veien fra ekspeditør til eier er faktisk svært kort. Det kan derimot fra tid til annen være andre representanter i butikken som arbeider på vegne av bedriften.

5.2 Er det bedriftsmessige spørsmål rundt driften, lokaler, samarbeid etc ønsker vi gjerne at disse rettes til daglig leder enten via mail/telefon (tilgjenglig under kontakt informasjon) eller via personlig møte med daglig leder i butikken. Evt andre representanter i butikken vil veilede i å opprette kontakt med daglig leder hvis aktuelt.

5.3 Spørsmål som går på produkter, bruk av produkter i nettsiden eller butikken kan også rettes til daglig leder via kontaktkanelene under Kontakt informasjon eller ved å ta kontakt med ekspeditør i butikken.

6. Butikk lokaler

6.1 Siljes strikkeliv disponer en liten del av Topdalsveien 112, 4658 Tveit. Uteområder deles mellom flere leietakere og grunneiere og vi står derfor ikke ansvarlig for tilstand eller oppfattelse av våre nærliggende uteområder.

6.2 Uteområder utenfor våre lokaler står disponibelt for parkering for våre kunder innenfor våre åpningstider. Parkering utover dette er ikke vi i en posisjon til å tillatte og det må avtales med grunneier.