Search

Siljesstrikkeliv.no

Updated: Aug 7

For en fantastisk reise dette har vært! Hvilken reise en får oppleve når en skal til med noe for aller første gang. Det å starte et eget firma, en egen nettside og nettbutikk er noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre!

Jeg har fått fantastisk mye hjelp fra min flotte mann Jørgen som har vært så snill å satt opp nettsiden, kommet med tips og råd og vist stor interesse for å hjelpe meg på denne spennende reisen!

Men nå er det ikke bare min mann som har fått meg i gang. Uten mine flotte foreldre hadde jeg heller ikke kommet noen vei. De har gitt meg startkapital og støttet meg på veien, samtidig som de har stilt kritiske spørsmål som har gjort at jeg har tenkt igjennom ting både 2 og 3 ganger før jeg har bestemt meg.

Jeg har også et fantastisk nettverk rundt meg som har oppmuntret og støttet meg i den store strikkeverdenen og som har støttet meg når jeg slapp "bomben" om å åpne min egen side.


Vil takke alle som har og har hatt troen på meg! Til dere alle som har kommet meg tips og råd. Til dere som har rost meg når jeg har fortjent det og til dere som har kommet med konstruktiv tilbakemelding når jeg har trengt det. Uten dere hadde jeg ikke klart eller turt å gjøre dette!


Håper dere liker siden min og finner noe dere liker. Er det noe så ta gjerne kontakt med meg!


Ha en strikkefin dag videre alle sammen!


27 views
  • Instagram

Org nr: 925412996

Kristiansand - Norge