Search

Marius mønster

Updated: Aug 7

I dag var jeg så heldig å fikk mitt garantimerke til Marius mønsteret sånn at jeg kan få lov til å strikke og selge Marius produkter. Kjempe gøy!

Jeg elsker alt som har Marius mønster på seg! Den aller første genseren jeg strikket var en Mariusgenser. Her måtte mamma inn og hjelpe meg da jeg valgte den oppskriften hvor en skal sy og klippe opp. Kjempe skummelt! Men da er det veldig godt å ha en mamma å lene seg på!

I de senere årene har jeg selv lært meg å sy og klippe. Like skummelt hver gang! Tenk om en av trådene ikke er festet skikkelig, tenk om det rakner når en klipper! Men heldigvis har ikke det skjedd meg enda, men en dag kommer det nok.


Neste Marius prosjekt var jeg temmelig uheldig med. Jeg skulle strikke Marius pc veske til min lillesøster. Denne skulle strikkes i tovet garn og jeg skulle tove den når jeg var ferdig. På den tiden likte jeg ikke å google ting eller spørre folk om hjelp, så jeg tenkte jeg skulle bare kaste den inn i vaskemaskinen og la den gjøre jobben sin. Vil si den gjorde jobben sin litt for godt! For det ble en liten sminkeveske etterpå med bare plass til en mascara og en leppestift.


Heldigvis har de neste prosjektene gått temmelig greit. Jeg har til nå strikket 2 Mariusdresser til barn, 4 Mariusgensere til voksne, 3 Mariusgensere til barn, 1 Mariusvest til voksen og 2 par Mariussokker til voksne og mer skal det bli!


Hva er ditt favorittplagg med Mariusmønster på?

25 views
  • Instagram

Org nr: 925412996

Kristiansand - Norge