109070296_2701552163434315_6606851419177

Velkommen til

Silje`s strikkeliv!​

Føl deg som hjemme, sleng beina på bordet og ta en pause fra strikkearbeidet. Håper du finner noe fint og nyttig her inne som kan hjelpe deg på ditt neste prosjekt!

- Silje-

Litt om meg

Jeg er en 30 år gammel sørlandsjente som har fått en ekstrem interesse for strikking. Da jeg hadde strikking i kunst og håndverkstimen på ungdomsskolen så var det noe av det verste jeg visste. Ikke fikk jeg det til heller. Det skjerfet jeg strikket hadde mange hull, litt få masker her og der, og litt for mange masker av og til. Men en lærer så lenge en lever. 

I 2012 møtte jeg mannen i mitt liv. Litt klissete men det ble nå kjærlighet ved første blikk. Igjen kom strikking inn i bildet. Jeg fikk en svigermor og en svigerinne som strikket i ett sett. Det var det ene plagget etter det andre. Dette var da noe jeg aldri kom til å klare å lære meg tenkte jeg. 

I 2013 var vi så heldige å fikk en flott liten gutt. Her også fikk vi strikkeplagg fra svigerfamilien og fra min egen familie hvor min mamma og tanter strikker. Igjen var dette noe jeg aldri kom til å lære meg tenkte jeg. 

I 2016 var vi så heldige å få ei liten jente. Dette ble starten av mitt strikkeliv. Hun kom i uke 28 og dermed var det veldig vanskelig å

få tak i tøy til henne som var lite nok. Nå måtte jeg ta saken i

egne hender!  Dette ble starten på en reise inn i en fantastisk

verden! Så utrolig mye fint en kan strikke, både til store

og små. Læringskurven var veldig bratt men for en fantastisk

hjelp jeg har fått fra både kjente og ukjente! 

Jeg elsker å strikke, og en ser meg nesten alltid med et

strikketøy i hendene. Jeg har enda masse å lære og jeg

tror aldri jeg vil bli ferdig utlært da det hele tiden er noe

nytt. Jeg vil med denne siden dele litt av min hverdag,

litt om mine strikkeprosjekter, legge ut diverse til salgs

som strikkeoppskrifter og mye annet gøy strikkerelatert.

Alt du finner på siden min er håndlaget. Det er ingen som vil få et helt likt produkt. Utenom det jeg legger ut til salgs så strikker jeg også på bestilling til de som måtte ønske det. Jeg har en del erfaring på dette både på godt og vondt. 

Gleder meg masse til å høre fra deg! Skulle det være noe du lurer på så ta gjerne kontakt med meg! 

-Silje-

  • Instagram

Org nr: 925412996

Kristiansand - Norge